eh eh…

baru aku prasan..minggu nih 5hari berturut2 aku update blog nih hahaha impress btul, compare dgn blog friendster dulu, siap 2,3 kali hapdate sehari hehe ataupun lebey menunjukkan betapa bosan nye aku kat opis skrg?? hahaha siap time keje pun aku bleh hapdate blog nih…

well, keep up d gud job lin ;0

p/s : eh eh dh kul 3.45 laaaa…lagik sejam 45 minit nak balik!!! ye yehh!!!

Advertisements

welkam kekawan..

selamat dtg utk kekawan yg baru pertama kali melawat blog cokia aku nih..slama ni tak brani invite, sbb cokia sgt dan byk unsur2 kutukan / sumpahan pd pihak2 tertentu, sini aje la tmpt aku nk campak sume mende dlm kepala otak nih hahahaha well tima kasih atas komentar2 yang diberikan..smoga korang terus melawat dan melawat, tp jgn la smpai bosan dengar keluhan dan bebelan aku ni dh laaa ahaks semuanya abis di sini saje….

haa jemput la makan ape yg ade tu, air bujang aje ye..biskut pun yg baki biskut raya tahun lepas, jgn memalu ;p

p/s : update info utk ciksai & syida yg singgah kejap tu – blum dpt sebarang emel dari org TERTENTU thru emel personal aku tu hahaha

siapa cikyin?

masa nk sign up utk blog ni, tetiba je nama tu terlintas kat otak aku..actually tu nama panggilan manja aku <cewahhh> di kalangan anak2 buah tersayang nih…sepatutnye CIK LIN, tp nk wat camne, dh translate ke bhs ‘jerman’ dia org nih, terus jadik CIK YIN..

maka demikian lah asal usul cik yin tu ;p but di kalangan kekawan, i prefer to be called as LIN sahaja ya, jgn korang pandai2 tukar pulakk nnti, unless kalo teringin nk jadik anak buah aku ler, bleh aku cubit2 nnti.

haah mmg dh dkt kul 3pg..dari tadik duk godek cara2 guna WP nih, aku duk surf jugak forum2 blogger nih, nk tgk camne kan…tetiba aku rsa blogspot tu lagik best pulak..bleh letak mcm2 lagik…iskk..takpe la..

post pertama…

dh blog ke brape aku sign up nih..asyik tk jadik je, ade je mende tak kena di mata..so hoping dat yg ni last la..teringin gak ade blog tetap cam org lain <ala lin, org lain tu sbb rajin hapdate, ko tu mmm lahaiiii>

well, njoy ur stay in here…nnti la karang aku smbg balik, tetiba terbau goreng pisang pulak ;p