aku yang lost

  • suda cecah 28 umurnya pada 28.02.09 (ape la ade pada nombor kan, kan, sekadar nombor)
  • orangnya simple, unexpected mood, blur, kalut, selalu konfius
  • dia suka bercakap dan membaca apa saje yg berkenan di hati termasuk paper setiap hari
  • katanya suka berkayak dan water rafting, tp water rafting baru main sekali
  • dia pun suka menonton, sama ada wayang atau pun teater di IB
  • yang terkini, dia dah addicted blogging di sini
  • yang lain? sila tanya empunya diri πŸ™‚
Advertisements

18 thoughts on “aku yang lost

  1. tambah sket yer.. dia mmg suka bercakap.
    tak merapu pon.. tp kadang2 ckp dia laju sgt..
    kalah fafau, mmg kdg2 kena soh dia ulang skali lg apa yg dia ckp..

    perghh..sungguh menyiksakan.. so kontrol la sket kekalutan anda tu huahuahuahua…

  2. cess x penah pun slama ni ko ckp ko tak paham!
    mengangguk aje slama ni aku nengok..
    time2 ni ler nk kutuk aku ye!! cet!

    oit turun s.alam la, kata dh ade moto ala2 crazy frog tu!

  3. aku angguk sbb aku takut.. kang ko marah aku plak.. so aku wat22 paham laa..
    bila ko marah lg la aku tk paham ko ckp…
    pangpongpangpong..petpotpetpot.. hehehhee

    ampon lin hehehehe… nnt jgn lupa amik aku kt pj.. (moto aku dh jual)

  4. ooooo camtu rupanye ye…
    patut la cam tekukur je ko slama ni..
    takpe takpe, tunggu jumpa ko nnti! byk utang piutang yg perlu disetelkan ni, utang katak pun tak berbayar lagik!!!

  5. teri:
    fs? makhluk apekah itu? faceshop? ya sy mmg peminat setia barangan faceshop, terutamanya bila dijadikan adiah ari jadi sy πŸ˜‰
    hahahahahaha

  6. of course la ko suka.. time tu kamera tu baru lagi… plastik pon tak bukak lagi.. takpe takpe.. kalo free, leh la jadi model lg

  7. hehe makasih atas offer tu, akan aku pertimbangkan di kala aku kelapangan..

    “jadual i agak pack skrg ni, byk show n photo session..nnti buat appointment dgn my manager ok”

    (praktis dialog selebriti);-)

  8. opss!! πŸ˜‰
    hahaha terkantoi lak.
    konpem link dari pirate ni.
    bukan taknak bgtau wey, aku baru nk berkecimpung, kalo nk compare dgn korang yg dh taiko ni.

    nway makasih ler sudi singgah πŸ™‚
    jemput la makan ape2 yg ade.

  9. uit.. makcik…

    bila nk hapdet profile..??? aku tak kesah jer kalo tk hapdet.. tp tang umor tu yg x leh tahan tu… rasanya, masanya kian hampir.. heheheheheh

    ampon linnnnn!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s