bantuan kemanusiaan diperlukan..

sejak aku ada anak sendiri, rasa sedih teramat bila dengar cerita or kisah anak2 kecik lain yang kurang bernasib baik. bukan kata dulu tak penah ade perasaan, tapi makin meruntun2 dibuatnya sejak sendiri jadi ibu ni.

http://www.sinarharian.com.my/edisi/pahang/masih-kurang-rm200-000-1.165507

untuk adik ni, mari la sama2 kita bantu, setakat yang termampu. kalau lebih lagi la afdhal. sama2 kita doakan juga yang terbaik untuk adik Muhammad Asyraf Zaili ni. baru 5 bulan umurnya, kecik sgt utk tanggung sakit sebegitu. insyaAllah berkat doa dan sokongan semua, dipermudahkan urusan rawatan adik asyraf ni.

untuk sumbangan, akaun Maybank Rasidah Ardani(ibunya) bernombor 156141307260 atau menghubungi mereka di talian 0199321566 atau 0199882647. (sumber : Sinar Harian 30 Mei 2013)

Advertisements

gerak hati ?

tadi pagi masa bersantai dalam kete di tmpt parking ofis, tertengok la satu iklan fb psl baju yg amat menarik la di mata aku, byk baju cantek2 kat butiknya. terdetik la teringin nk pg sndiri butik tu, kang beli online ade je x kena. tapi butik kat kota kemuning sanee. mmmm bila masa nk smpai sane tu.

tetiba tadi staf msuk bilik, bwk surat meeting utk esok. skali tgk lokasi meeting nye di Pusat Hidrografi Nasional Pulau Indah!! wuhuuuu! terus terbayangkan butik tu hahaha. on the way dah tu. so balik meeting esok kenaa singgah la nampaknya 😉

adakah ini petanda yang aku wajib beli baju tu?! baru berhajat, terus ade peluang. 

*hihi*

aminnnnn!~~