bila lagi ye..

seminggu ni berjaya gak spend msa few days dgn dia.
dia kat sini, urusan keje.
so jumpa pn kejap2 after work kalo smpt. aku lak duk blk keje lmbt lately.
pecaya atau tak, ni la 1st time kita org jumpa since sept last year.
bley kata setahun skali la kan.

tadi last jumpa. sbb aku nk gerak ke ktrg jap gi. candat sotong.
dia lak balik ahad ni.
pasni tatau bila lagi.
jumpa lagi ke tak.

sedey.

Advertisements

5 thoughts on “bila lagi ye..

  1. citer SATC2 ada sentuh pasal ni.. when 2 persons in love spent time apart, no matter how long, when they had the chance to meet, it’s as if no time has passed.

    tapi tu citer je la. tak tau camno yg meraso ek? 🙂

  2. ngan aku pun dah lama tak jumpa… aku rasa macam setahun sekali jugak jer. hihi. tipu. 2-3 kali. masa buka puasa dan masa open house raya. eh. ini bukan pasal aku. hihi.

  3. Di Dalam Lembah Kehidupan bahawa pertemuan mempunyai warna perak,
    yang terbentang di sebelah timur di pagi hari.

    Dan perpisahan adalah berwarna merah,
    terbentang di sebelah barat di senja kala.

    Warna perak di waktu fajar, adalah lambang pertemuan yang indah.
    Warna merah di senja kala adalah lambang perpisahan yang gundah,
    warna air mata daripada darah!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s