~Cuci The Musical~ ep.2

mlm ni.
8.30 mlm.
di Istana Budaya.
2gether dgn puan-to-be nhawal 😉

tp aku ingat2 lupa sbenarnya tiket tu bila hahaha
ampunn nhawal. kalo takde dlm rekod kaunter karang, aku blanje ko dinner kenny n supper BA mlm ni ye. hehehe

Advertisements

gundah gulana..

sgt susah hati.
jgn pk yg bukan2 ye, ni semuanya pasal KERJA.
bulan 10 ni, spesifiknya dua minggu terawal okt ni akan jadi minggu yg sgt menyusahkan ati aku dan bakal menghuruharakan idup aku dan mungkin prestasi keje aku 😦

start dgn kesilapan aku, dan skrg aku bakal terima la bahananya, tanpa sokongan team mates.
aku tau aku silap. bulan ogos aritu most of d time aku di hosp, bermlm kat sane. berhari2 lewat pegi keje, kat ofis ngantuk amat. mcm2 la mende yg aku tak dpt pk kan secara waras masa tu.

dan aku kena ngaku la, aku makin pelupa. mende yg org cakap 5 minit lepas pun aku bley lupa dh. isk. kena start mkn kismis tiap hari ni.

iskkkkkkkkkkk. susah hatiiiiiiii nk ngadap keadaan seminggu dua ni!!~~~~

hidup ni singkat..

bergenang lagi mata aku mlm ni.
bila terbaca entri blog sorang adik cyber

dh lama tak jenguk blog dia, arini terbaca status di YM nya yg jemput kekawan ke majlis tahlil arwah abah nya.
walaupun tak penah jumpa dia, tapi tatau la, aku sndiri pun cukup terasa & sedih dgn berita kehilangan tu.
sbb tau dia cukup rapat dgn abahnya melalui entri2 nya. slalu cite pasal abah dia.
tapi berat mata memandang berat lagi bahu memikul kan.
takde angin, takde ribut, takde petanda2, tetiba dah takde.

camtu la kekawan. semuanya tak mustahil, segalanya mungkin. hidup ni singkat, bila2 masa je bleh dipanggil. tak kira mmg dh sakit atau pun tgh sihat walafiat. kalo boleh hargai lah masa2 yg ada bersama org2 tersayang ni selagi mampu.

dik teri, tabahkan hati dan kuatkan semangat ok, bkn saje utk diri sndiri, tp utk mak dan adik2 yang stil perlukan support teri sbg ketua keluarga skrg.

alFatihah utk arwah abah nya mohd syahairri a.k.a teri.