worry but happy…

la ni aku rsa agak worry, tapi happy.

dan feeling tu x berkaitan dgn entri sebelum ni.

sedikit cerita ttg program aku next week, owh mulai esok la :

esok pagi taklimat LO di Jalan Duta. sambung petang pun di Jalan Duta.

sabtu pegi Jalan DUta lagi, bersekali dgn luggages yg perlu, terus cek in ke hotel yg akan dimaklumkan time tu nnti.

ahad ke KLIA, sambut ketibaan mereka2 yg perlu disambut la.

isnin hinggalah 19/20hb, aku akan berkampung di sekitar KLCC.

sekian, report utk minggu dpn.

Advertisements

sejahat-jahat orang….

sejahat-jahat mat rempit…

sejahat-jahat peragut…

sejahat-jahat pembunuh…

sejahat-jahat setan…

jahat lagi dia @ mereka yg buat jahat kat keluarga aku.

sgt jahat & keji!!

kalo btul spt yg dikata, jgn risau, ko @ korang takkan idup aman nnti. pecaya lah. Tuhan itu adil.

sengal lagi…

hari ni……….

staf  : cik nurul, nk ke mane tu?

me : jabatan la, ade mesy.

staf  : eh bukan ke mesy pukul 11 pagi?

me : takde la, ade mesy A kul 9, yg kul 11 tu mesy B.  ade surat ni ha.

maka berlalu la aku ke jabatan, masuk bilik mesyuarat utama. amik tmpat duduk. belek2 surat panggilan mesy (konon buat2 sibuk) :

Adalah dimaklumkan satu mesyuarat blablablablablabla akan diadakan seperti berikut : (blablablablabla)

sehubungan itu, dipohon kerjasama tuan/puan utk memberi maklum balas untuk minit mesyuarat yang disertakan bersama surat ini sebelum xxxxxxx.  sekian terima kasih.

aih, pelik je surat ni. belek la senarai edaran di belakang, dan ternyata nama unit aku takde dlm list jemputan mesyuarat (sengal!!!!!). kalo stakat mntk maklum balas, bg la surat asing2!!!!! (urusetia gak yg salah kan) terus bangun, blah dari bilik tu. terserempak lak dgn urusetia mesy yg terkejut tgk aku. “akak, jgn ckp ape2. sy yg silap masuk bilik mesy.”

balik opis, singgah 7E, beli roti coklat kismis + air kotak :

staf : eh cik nurul. mesy cancel ke??

me : akak, jgn tanye bley? sy lapar nih!